تولید قارچ دکمه ای تاریخچه کشت قارچ انسان از بدو پیدایش در جستجوی غذا بوده و یکی از اولین محصولاتی که توجه او را به خود جلب نموده است قارچها بوده اند به نحوی که سابقه کشت جهانی قارچ به2000 سال پیش می رسد . خواص غذایی قارچهای خوراکی: قارچ محتوی نمک های معدنی غنی از جمله کلسیم، فسفر، پتاسیم، مس و مقادیر اندکی آهن. دارای پروتئین های قابل هضم وجذب فراوان. دارای ویتامین های B6, B2, B1 بیوتین ریبوفلاوین(برای سلامت پوست، چشمها و بافتهای بدن) اسید پانتوتنیک(موثر در تشکیل اسیدهای چرب مورد نیاز بدن و تقویت سیستم عصبی و ماهیچه ای) خواص غذایی قارچهای خوراکی: نیاسین(ماده ضد پیری) اسید فولیک(موثر در درمان کم خونی که از این لحاظ از جگر و اسفناج غنی تر است) ارگوسترین(پیش ساز ویتامین D ) اسید تریپتوفان لوسین لیزین اسید آمینه تریپسین(کمک به هضم غذا) ویتامینهای k , C و A می باشد خواص درمانی قارچهای خوراکی: موثر در درمان و پیشگیری از: بیماریهای قلبی، دیابت و فشار خون، تومورهای سرطانی بیماریهای کلیوی وکبدی درمان چاق ...
پاورپوینت