ایجی - خبر

خبر های اینستاگرام - دانلود اینستاگرام

ایجی - خبر

خبر های اینستاگرام - دانلود اینستاگرام

جزوه آموزشی جامع پرورش قارچ دکمه ای (ورد 50 صفحه)

جزوه آموزشی جامع پرورش قارچ دکمه ای (ورد 50 صفحه)

تولید قارچ دکمه ای   تاریخچه کشت قارچ   انسان از بدو پیدایش در جستجوی غذا بوده و یکی از اولین محصولاتی که توجه او را به خود جلب نموده است قارچها بوده اند به نحوی که سابقه کشت جهانی قارچ به2000 سال پیش می رسد .   خواص غذایی قارچهای خوراکی:   قارچ محتوی نمک های معدنی غنی از جمله کلسیم، فسفر، پتاسیم، مس و مقادیر اندکی آهن.   دارای پروتئین های قابل هضم وجذب فراوان. دارای ویتامین های  B6, B2, B1 بیوتین ریبوفلاوین(برای سلامت پوست، چشمها و بافتهای بدن) اسید پانتوتنیک(موثر در تشکیل اسیدهای چرب مورد نیاز بدن و تقویت سیستم عصبی و ماهیچه ای)   خواص غذایی قارچهای خوراکی:   نیاسین(ماده ضد پیری) اسید فولیک(موثر در درمان کم خونی که از این لحاظ از جگر و اسفناج غنی تر است) ارگوسترین(پیش ساز ویتامین D ) اسید تریپتوفان لوسین لیزین اسید آمینه تریپسین(کمک به هضم غذا) ویتامینهای k , C و A می باشد   خواص درمانی قارچهای خوراکی:   موثر در درمان و پیشگیری از: بیماریهای قلبی، دیابت و فشار خون، تومورهای سرطانی بیماریهای کلیوی وکبدی درمان چاق ...

پاورپوینت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.